Chauffeursdiensten

Chauffeurs
diensten

Chauffeursdiensten

Maak van uw reistijd productieve werktijd met een privéchauffeur of directiechauffeur van GoHammerhead. Onze chauffeurs vervoeren u comfortabel, veilig en vlot naar gewenste bestemmingen, zodat u zich volledig kunt focussen op werk of kan ontspannen door niet bezig te hoeven zijn met het verkeer.

Privéchauffeur

Onze privéchauffeurs hebben ruime (rij)ervaring, zowel nationaal als internationaal wanneer zij ingezet zijn voor het internationale VIP vervoer tijdens wereldwijde evenementen.

Wij verwachten meer dan alleen goede rijvaardigheid van onze privéchauffeurs, daarom selecteren wij op professionele houding en capaciteit om onze klanten maximaal te ontzorgen.

Wij vinden het belangrijke om onze privéchauffeurs goed te leren kennen door persoonlijk contact, op deze manier streven wij naar de perfecte match tussen klant en chauffeur.

Directiechauffeur

Wij bieden een grote verscheidenheid aan directiechauffeurs, welke voldoen aan de hoogste kwaliteit- en rijvaardigheidseisen. Daarnaast zijn al onze directiechauffeurs minimaal CCV-D1 gecertificeerd.

Uit onze ervaring weten wij dat een certificaat nog geen garantie is voor een goede directiechauffeur, daarom zoeken wij naar de directiechauffeur die het verschil maakt voor onze klanten en net een paar stappen extra zetten.

Onze planning vindt niet plaats door een systeem dat automatisch een directiechauffeur voor een klant inplant, maar door accountmanagers die in onze uitgebreide chauffeurspoule zoeken naar welke directiechauffeur het beste bij u als klant past.

Onze directiechauffeurs staan voor u klaar om u maximaal te ontzorgen en comfortabel, veilig en vlot naar een gewenste bestemming te vervoeren.

Waarom GH Chauffeursdiensten?

Dienstverlening op Maat

Wij passen ons zoveel als mogelijk aan uw wensen aan.

Persoonlijke Aandacht

Met als doel 100% service en een chauffeur passend bij uw wensen.

Ervaren Backoffice

Direct iemand aan de telefoon die u kan helpen met uw (aan)vragen.

Internationale Expertise

Jarenlange ervaring tijdens prestigieuze evenementen wereldwijd.

Marktconforme tarieven

Wij willen het verschil maken zonder dat u daar een hoger tarief voor betaald.

Kom in contact met ons

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Reserveer een chauffeur!

Momenteel wordt gohammerhead.nl gerebrand naar ghchauffeursdiensten.nl

We staan onverminderd met hetzelfde team en dezelfde service voor u klaar, maar vanaf 1 januari onder een nieuwe naam gericht op de Nederlandse markt.

Chauffeur nodig?